Archief Etcetera


(personalia)(personalia)

PERSONALIA

Jean-Marc Adolphe is stichter en hoofdredacteur van het Franse tijdschrift Mouvement.

Marleen Baeten, redacteur van Etcetera, is educatief medewerker bij Open School.

Anne Teresa De Keersmaeker is choreografe en artistiek directeur van het door haar opgerichte dansgezelschap Rosas en de hedendaagse dansopleiding PARTS (Performing Arts Research and Training Studios).

Raf Geenens is als doctoraatsbursaal verbonden aan de K.U. Leuven, waar hij een proefschrift voorbereidt over macht en democratie in de hedendaagse Angelsaksische politieke filosofie.

Wouter Hillaert studeerde Germaanse Talen aan de Universiteit Gent, GGS Theaterwetenschap en 'Teatervetenskap' aan de Universiteit van Stockholm. Hij is freelance theatermedewerker voor de krant De Morgen en redacteur podiumkunsten voor het kunstkritische tijdschrift rekto.verso.

Erwin Jans is dramaturg bij het ro theater (Rotterdam). Hij doceert aan het departement Culturele Studies (K.U. Leuven) en de Hogeschool Antwerpen (Toneelafdeling Dora van der Groen). Hij recenseert voor De Tijd.

Lars Kwakkenbos studeerde geschiedenis en kunstwetenschappen. Hij werkt als redacteur voor radio Klarn en schrijft over kunst, onder meer voor de krant De Standaard.

Jeroen Peeters studeerde kunstwetenschappen en wijsbegeerte en is actief als publicist en dramaturg. Hij recenseert dans voor De Morgen en is redacteur van sarina.be, on line platform voor dans- en performancekritiek.

Maartje Somers is freelance cultuurjournalist.

Bernadette Timmermans is stemtherapeut en werkt sinds twintig jaar met stemmen van acteurs, regisseurs, radiomakers en journalisten aan de Erasmushogeschool Brussel.

Klaas Tindemans is docent aan de Erasmushogeschool Brussel/departement RITS/afdeling Dramatische Kunst. Hij werkt als dramaturg bij de Roovers en BRONKS.

Elke Van Campenhout studeerde filosofie en theaterwetenschappen. Ze is werkzaam als dans- en theaterrecensente voor de krant De Standaard en radio Klara.

Clara Van den Broek is romaniste, theaterwetenschapper en actrice, o.a. bij SKAGeN. Voor Etcetera coördineert ze de boekbesprekingen.

Benjamin Verdonck is theatermaker.

Loek Zonneveld is theaterverslaggever voor het Nederlandse weekblad De Groene Amsterdammer.

theater, dans,

etcetera

Abonnementen 2003 (21ste jaargang, 5 nummers)

- België: 30 euro; studenten en CJP: 27,50 euro

- E.U.: 38 euro

- Andere landen: 45 euro

Losse nummers

- 7 euro

- Etcetera 84 (dec. 2002): 22 euro (driedubbeldik nummer, buiten abonnement)

Oude nummers (voor zover beschikbaar)

- 7 euro (nummers 37 tot 49: 4 euro) + verzendingskosten

Betalingen

Op rekening 433-1185601-92 bij de KBC te 1000 Brussel; voor Nederland op rekening 47.29.50.312 bij de ABN Amrobank te Hulst (giro van de bank is 1068635).

Abonnementenadministratie

Etcetera c/o Grafisch Centrum, Laarbeeklaan 70, 1090 Brussel, tel. 02 477 99 74 e-mail etcetera@arte.be

Ontwerp

Stefan Loeckx, Megaluna, Brussel

Druk

Arte-Print, Brussel

Verkooppunten Vlaanderen Theaters

Antwerpen: deSingel, Monty brussel: Vlaams Theater Instituut, Beursschouwburg, De Munt, Kaaitheater, KVS/de bottelarij cent: Vooruit leuven: STUK tonceren: DeVelinx

Boekhandels

Antwerpen: Acco-Somville, Adoeh, Belis Vinck, De Groene Waterman, Dierckxsens-Avermaete (IMS), IMS Meir, Fnac brugge: De Bladwijzer, De Brugse Boekhandel, De Reyghere (Brugge en St-Kruis), IMS Brugge brussel: City Press Center Anspach, De Slegte, Press Shop De Brouckère deerlijk: Etiket cenk: Malpertuis gent: Art Book, De Brug, Fnac, Limerick, Poëziecentrum, Walry hasselt: IMS Hasselt kontich: Athena kortrijk: Theoria leuven: Acco, IMS, Plato mechelen: City Press, Forum, Salvator mol: Bredero mortsel: De Boekuil Oostende: Corman, De Internationale Boekhandel oudenaarde: Beatrijs roeselare: Hernieuwen schilde: 't KLAverVIER sint-niklaas: DeWase Boekhandel,'t Oneindig Verhaal tienen: Plato turnhout: Taxandria vilvoorde: De Plukvogel wijnegem: Fnac

Verkooppunten Nederland

amsterdam: Athenaeum Nieuwscentrum, International Theatre & Film Bookshop, Theater Instituut Nederland 's hertogen bosch: A. Heinen

Distributie boekhandels

Culturele 8.k Literaire Tijdschriften vzw i.s.m. EPO, tel. 03 239 68 74

Verantwoordelijke uitgever

Johan Wambacq, Mangelschotsstraat 13, B-1861 Wolvertem

72

OOO etcetera 89

Volledig artikel als PDF

Auteur

Publicatie Etcetera, 2003-12, jaargang 21, nummer 89, p. 72

Trefwoorden eurostudeerderedacteurerasmushogeschoolrecenseertfnacleuvennummerskrant

Namen ABN Amrobank te HulstAccoAdoehAngelsaksischeArt BookAthenaeum NieuwscentrumBelgiëBelis VinckBeursschouwburgBrederoBrusselCity Press Center AnspachCormanDe BladwijzerDe Boekuil OostendeDe Brugse BoekhandelDe Groene AmsterdammerDe Groene WatermanDe Internationale BoekhandelDe MorgenDe MuntDe PlukvogelDe StandaardDe TijdDeWase BoekhandelDierckxsens-AvermaeteDora van der GroenDramatische KunstE.U.ErasmushogeschoolEtceteraFilm BookshopFnacForumFranseGGS TheaterwetenschapGermaanse TalenGrafisch CentrumHogeschool AntwerpenIMS BruggeIMS HasseltIMS MeirInternational TheatreJean-Marc AdolpheJohan WambacqKaaitheaterKlaraKlarnLimerickLiteraire TijdschriftenLoek ZonneveldMangelschotsstraatMarleen BaetenMegalunaMontyMouvementNederlandseOneindig VerhaalOpen SchoolPARTSPerforming Arts ResearchPlatoPoëziecentrumRotterdamSKAGeNStefan LoeckxTaxandriaTeatervetenskapTheoriaUniversiteit GentUniversiteit van StockholmVerdonckVlaams Theater InstituutWalryWouter Hillaert


Development and design by LETTERWERK