Archief Etcetera


(advertentie)(advertentie)

F.R. R. T. 5 ,

Performing Arts Research and Training Studios I Directeur: Anne Teresa De Keersmaeker

Het vierjarige programma van P.A.R.T.S. is opgedeeld in twee jaar Training (1SIC cyclus) en twee jaar Research (2dc cyclus). Voor het eerst in haar bestaan kan de school voor beide cycli apart een leidinggevende coördinator aanstellen.

COORDINATOR 1STE CYCLUS (M/V)

De coördinator combineert een uitstekende danstechnische kennis (hedendaags én klassiek) met een pedagogisch sterk ontwikkelde visie op de vorming van jonge dansers en choreografen. Hij/zij coördineert het programma van de 1'" cyclus en onderhoudt het dagelijkse contact met alle docenten. Hij/zij is bij voorkeur zelf een docent(e) hedendaagse dans. Hij/zij volgt op de voet de vorderingen van de 1'"-cyclusstudenten.

COORDINATOR 2DE CYCLUS (M/V)

De coördinator is zeer goed vertrouwd met danstechniek, choreografie, compositie en dansdramaturgie. Hij/zij ontwikkelt elk jaar een ander curriculum, op maat van een specifieke studentengroep. Hij/zij stelt tezamen met elke student een persoonlijk opleidingstraject op. Hij/zij is een enthousiasmerende mentor en heeft een scherp oog voor de ontwikkeling als danser en/of choreograaf van elke individuele student.

Voor beide functies geldt: ruime artistieke en/of pedagogische ervaring, communicatief, uitstekende sociale eigenschappen, loyale en enthousiasmerende teamspeler, Engelssprekend, beheersing van Nederlands na 12 maanden dienstverband Beide functies zijn voltijdse betrekkingen. Indiensttreding per 1-9-2005. Een gedetailleerd overzicht van het takenpakket is te vinden op www.parts.be

GEÏNTERESSEERD? Stuur ons vóór 16 mei een brief en C.V. Motiveer duidelijk uw keuze voor één van beide functies.

p.A.r.t.S. vzw, ter attentie van theo van rompay, adjunct-directeur Van Volxemlaan 164, 1190 Brussel

. Handen, graaien naar hun lijd, Te vroeg bedekt met rijp ...

Een liedcyclus over WIND van Dominique Pauwels & Stefan Hertmans

muziek

Dominique Pauwels

tekst

Stefan Hertmans

met

Anne Cambier & Ensemble Impetuo: Anthony Caillet «»eh°"iu» Guillaume Dionnet «""»»" Jérémie Dufort i""""»' Izumi Yamada coproductie KS Time Festival

Het muziek Lod

19,20,23,24/04/0520:30 SMAK Gent

reservatie 09 22 5 01 01 via NTGent

www.hetmuzieklod■be www.timefestival.be


Development and design by LETTERWERK